Re: Re: Re: Psovod,kuchař
Pepa | 10.12.2012 17:00 | id 53329
Jak se mám? Po vojně jsem ještě10 let honil vařechu po kastrolech až 1200 porci, ale platili čím dál méně Ramzka a zumska nam dala pohulit a tak jsem to zapíchl a nechal si to jako hobby. Minulý týden jsem vařil myslivcům ze zvěřiny 250 porcí v 6 druzích, Změnil jsem bilou zástěru za černé fáračky a skončil na šachtě, Tam jsem se trochu vypracoval a dělal střelmistra- trhal skálu Perunitem aby se horníci dostali k uhlí. z 3 léteho náboru bylo nakonec 28 let. od prázdnin žiju na státní útraty. Na PS jsemnezanevřel jako něktarí a stále kolem toho něco podnikám v mezích možností. Byl jsem členem Pohraničního skanzenu v Borovanech a ten měl název rota Cetviny podle toho velkého kamene s namalovaným peesáckým psem co byl před rotou a dělali jsme si u něj fotky na památku rakušáci jej chtěli přetáhnout jako památku na železnou oponu,ale zachránil se. Pokud jsi jej nenávštívil o hodně jsi přišel a už se to nedá napravit,majitel zemřel a skanzen byl zrušen. Na rotě jsem byl několikrát,no hrůza. pokud by byl nějaký sraz Tygru určitě bych jel ,o tom v 2011 jsem nevěděl. A tak bych mohl pokračovat. Ozvi se a můžem porůznu zavzpomínat a tak. Pepa slíchták